неділю, 27 листопада 2016 р.

Г. Р. Корицька про веб-квест

   Галина Романівна Корицька, кандидат філологічних наук, доцент, автор блогу «Камертон філолога», сайту «Камертон філолога: відлуння», чимало наукових праць присвячує інноваціям в сучасній українській філологічній освіті.

   Так, в 11 числі часопису "Українська мова і література в школах України"  побачило світ її нове дослідження  у співавторстві з Галиною Подлєсною "Реалізація проблемно-пошукової, дослідницької діяльності учнів засобами веб-квест технології".
   У статті розглядаються можливості використання веб-квест технології як е-моделі реалізації проблемно-пошукової, дослідницької діяльності учнів у процесі навчання української мови, виокремлено етапи впровадження технології, визначено дидактичні функції онлайн-ресурсів.

1 коментар:

  1. Вдячна, пане Василю, за зацівленсть до нашої праці. З Іриною Подлєсною запрошуємо до "Мова-QUEST: "У пошуках фразеологічних скарбів" (http://movaqvest.wixsite.com/2016) переглянути Таємниці, ознайомитися із завданнями. Чекаємо на дружні поради у проведенні такого виду пошуково-проблемної діяльності

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Деякі інші повідомлення